Werkweek Terschelling september 2020 gaat niet door

Langs deze weg willen wij jullie vertellen dat de werkweek naar Terschelling in september 2020 niet door gaat. Huize Brandaris kan met een volledige bezetting van 27 personen de 1,5 meter afstand niet garanderen en raadt ons af of met zo’n grote groep te komen. Mede daardoor hebben wij helaas moeten besluiten dat wij het niet verantwoord achten om nu te gaan. We gaan pas weer naar Terschelling als we aan de richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen.

Werkweek Terschelling: Zet deze data alvast in je agenda!

De eerstvolgende werkweken vinden plaats van 10 tot en met 14 mei 2021 en 20 tot en met 24 september 2021.

Om de werkweek te kunnen blijven organiseren hebben we besloten om voor 2021 een andere opzet te bedenken. Hierover volgt begin 2021 meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Begeleiding van de werkweek Terschelling


De RIBW Groep Overijssel  organiseert twee keer per  jaar,  in mei en in september 2021 de ”Werkweek Terschelling”. Deze nieuwe werkweek 2021 is toegankelijk voor alle cliënten van de RIBW Groep Overijssel. Een groep zal dan bestaan uit zo’n 8 deelnemers, 2 begeleiders en 1 vrijwilliger, stagiaire of ervaringsdeskundige en verblijft een midweek  in “Huize Brandaris” op West-Terschelling.

Het gaat om een werkweek waarin diverse onderhoudswerkzaamheden en tuinonderhoud voor “Huize Brandaris” worden verricht, daarnaast zijn er keukentaken en is er huishoudelijk werk wat gedaan moet worden. De begeleiding wordt gedaan door woon- en werkbegeleiders van de RIBW Groep Overijssel.

De officiële uitnodiging volgt begin 2021. Dus dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier.

 

Geef een reactie