Werkweek Terschelling september 2019

De boot vertrekt naar Terschelling. De najaarszon schijnt.We zijn met een hele groep onderweg. Allemaal verschillende achtergronden
Reizen maken is voor velen van ons niet weggelegd. Zo’n reis naar Terschelling is dan een uitkomst.

Ik kijk nu uit over de Waddenzee. Een schichtige zon. Ik hou van de zee. In de verte  vissersschepen en een klipper. Ik denk aan mijn ouders. Hoe graag ze wel niet op de eilanden vertoefden. Ieder jaar naar Vlieland!!! In een klein cafeetje zit ik nu te schrijven. Het is echt een leuke groep. We hebben vanmiddag gefietst gedeeltelijk in de regen. De regen mag de pret niet drukken. Het klaarde weer op en zo droogden we weer op. Op de terugtocht langs de Wadkant werden we vergezeld door zwermen meeuwen. Dit is echt een eilandgevoel. De groep is een echte groep aan het worden.

Alle talenten worden gebruikt; vakmensen: schilders, koks,bouwvakkers, huismannen -en vrouwen. Ik denk dat we ook lotgenoten zijn.Dit brengt een gevoel van saamhorigheid met zich mee.

Sybrand

Geef een reactie