Maak jij al gebruik van Mobiléa?

Vanaf 4 mei is de applicatie Mobiléa in gebruik, waarmee je kunt beeldbellen met je begeleider. We bevelen het gebruik van Mobiléa sterk aan omdat het de beste manier is om veilig te beeldbellen.

Heb je Mobiléa nog niet geïnstalleeerd op je computer, tablet of telefoon? Vraag dan aan je begeleider om meer informatie. Hij of zij kan je helpen de app te installeren en een account aan te maken.

Maak je al gebruik van Mobiléa?

Dan is het goed om te weten dat mogelijkheden van Mobiléa worden uitgebreid. Tot kortgeleden kon alleen de begeleider via Mobiléa een beeldbelgesprek met jou opstarten. Vanaf nu kan jij ook zelf een beeldbelgesprek opstarten met je begeleider of met anderen via Mobiléa.

Ook kun je nu tekstberichten via Mobiléa versturen. Een van de manieren van Mobiléa om op een veilige manier vertrouwelijke informatie te delen. Wil je een tekstbericht sturen naar je begeleider, doe dit dan via Mobiléa en niet langer via Whatsapp. We gaan de verdere mogelijkheden van Mobiléa de komende weken nog verder uitbreiden, zodat het gebruik praktischer en efficiënter wordt.

Hoe werkt Mobiléa?

We merken dat er veel vragen binnenkomen over het gebruik van Mobiléa. Om jou op weg te helpen hebben we een aangepaste handleiding voor de cliënt gemaakt.

Ook Mobiléa heeft verschillende instructiefilmpjes gemaakt:

Geef een antwoord