Fotoshoots voor onze nieuwe huisstijl! Doe je mee?

We krijgen binnenkort een nieuwe huisstijl! Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt aan alle voorbereidingen om deze nieuwe huisstijl in november te introduceren. Denk daarvoor bijvoorbeeld aan de website, het omzetten van folders en flyers, etc. Passend bij deze nieuwe huisstijl hebben we ook nieuwe foto’s nodig, zodat we beelden hebben die passen bij onze organisatie en onze strategie. Foto’s van echte mensen en echte situaties. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Fotoshoots: meld je aan!
In oktober plannen we 3 dagen waarop er fotoshoots plaatvinden. Ben je cliënt bij RIBW GO en vind je het leuk om mee te doen, meld jezelf aan! De beelden zullen we gaan gebruiken voor onze nieuwe website of voor andere communicatiemiddelen,  Natuurlijk krijg je de beelden zelf ook te zien, en vragen we je officieel om toestemming om de beelden te mogen gebruiken.

Waar en wanneer?
De fotoshoots vinden plaats ergens in Zwolle, op de volgende data:

  • Maandag 19 oktober
  • Woensdag 21 oktober
  • Donderdag 22 oktober

De exacte locaties zijn nog niet bekend. We delen de dagen op in meerdere momenten, je hoeft dus niet een hele dag aanwezig te zijn. Lijkt het je leuk, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar communicatie@ribwgo.nl. Vermeld in de e-mail de volgende informatie:

  • Wie meldt/melden zich aan?
  • Voor welke datum?
  • Kun je in de ochtend of in de middag? Als je de hele dag beschikbaar bent horen we dat ook graag!

We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om een en ander voor te bespreken en een planning te maken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we niet garanderen dat iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk deel kan nemen.
Wie zien je aanmelding graag tegemoet!

Geef een reactie